Tatar Sauce er en dejlig syrlig sauce, som er god til fisk og skaldyr og hel suveræn til paneret mad og særligt fish and chips.
Opskrift på Tatar sauce
Til ca. 4 personerIngredienser
Tatar Sauce
-
kapers 2 spsk.cornichoner 5 stk.mayonnaise 1 dl.creme fraiche 1 dl.sennep (dijon) 1 tsk.citron 0.5 stk.purløg 1 tsk.persille 1 tsk.
Fremgangsmåde
Tatar Sauce
1Hak kapers og cornichoner fint.
2Bland de hakkede kapers og cornichoner godt sammen med mayonnaise, cremefraiche og sennep.
3Pres citronen og riv skallen og bland de sammen med de øvrige ingredienser.
4Hak persille, purløg og dild meget fint og tilføj det til de øvrige ingredienser og rør det hele godt rundt.
5Smag saucen til med salt og peber.
6Sæt saucen på køl i minimum 10 minutter (Gerne i en krukke med låg).