Herhjemme elsker vi Pulled Pork, Pulled Chicken, Pulled Beef og også Pulled Turkey. Kalkun har nogle gange det dårlige ry, at det kan være noget tørt, men laver man det som Pulled Turkey i en stegeso, så smager det fantastisk og saftigt.
Pulled Turkey kan bruges i brugere, sandwiches og som tilbehør i salater.
Opskrift på Pulled Turkey
Til ca. 4 personerIngredienser
Pulled Turkey
-
kalkunbryst 800 g.brun farin 4 tsk.paprika (røget) 1 tsk.
Fremgangsmåde
Pulled Turkey
1Gør din stegeso våd og læg kalkunbrystet ned i stegesoen.
2Bland brun farin, paprika, salt og barbecuesauce til en marinade og pensel kalkunbrystet med marinaden.
3Hæld vand ved det marinerede kalkunbryst, læg låget på stegesoen og sæt stegesoen i ovnen ved 125 grader varmluft i 3 timer.
4Tag stegesoen ud af oven, tag låget af og riv kalkunbrystet med to gafler indtil du har de fineste tynde strimler af Pulled Turkey.
3 kommentarer til “Pulled Turkey”
Skriv en kommentar
Virkelig lækker opskrift!
Har afprøvet denne lækre opskrift i aften og den faldt bare i så god jord.
Vi fik ny opgravede kartofler og gulerødder til. Nyplukkede sukkerærter og spinatsovs.
Jeg lavede det på et udbenet overlår, lod den mørne i 2 timer i ovnen…. OG ja det blev så til en familie uddelt opskrift. Simpel, velsmagende, saftigt og meget vellykket. TAK!!!
Hej Malene 🙂 Det lyder bare rigtig godt og virkelig lækkert med kartofler, gulerødder, sukkerærter og spinatsovs til 😀