Pulled Turkey

Pulled Turkey

Herhjemme elsker vi Pulled Pork, Pulled Chicken, Pulled Beef og også Pulled Turkey. Kalkun har nogle gange det dårlige ry, at det kan være noget tørt, men laver man det som Pulled Turkey i en stegeso, så smager det fantastisk og saftigt.

Pulled Turkey kan bruges i brugere, sandwiches og som tilbehør i salater.

Pulled Turkey

Opskrift på Pulled Turkey

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Pulled Turkey

Fremgangsmåde

Pulled Turkey

1

Gør din stegeso våd og læg kalkunbrystet ned i stegesoen.

2

Bland brun farin, paprika, salt og barbecuesauce til en marinade og pensel kalkunbrystet med marinaden.

3

Hæld vand ved det marinerede kalkunbryst, læg låget på stegesoen og sæt stegesoen i ovnen ved 125 grader varmluft i 3 timer.

4

Tag stegesoen ud af oven, tag låget af og riv kalkunbrystet med to gafler indtil du har de fineste tynde strimler af Pulled Turkey.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.2 / 5. Bedømmelser: 6

Ingen bedømmelser endnu

3 kommentarer til “Pulled Turkey”

  1. Har afprøvet denne lækre opskrift i aften og den faldt bare i så god jord.
    Vi fik ny opgravede kartofler og gulerødder til. Nyplukkede sukkerærter og spinatsovs.
    Jeg lavede det på et udbenet overlår, lod den mørne i 2 timer i ovnen…. OG ja det blev så til en familie uddelt opskrift. Simpel, velsmagende, saftigt og meget vellykket. TAK!!!

    Svar
    • Hej Malene 🙂 Det lyder bare rigtig godt og virkelig lækkert med kartofler, gulerødder, sukkerærter og spinatsovs til 😀

      Svar

Skriv en kommentar