Orientalsk wokgryde er en wokret, som er nem at lave, er meget smagfuld og som indeholder en masse læksre grøntsager.
Opskrift på orientalsk wokgryde
Til ca. 4 personerIngredienser
Orientalsk wokgryde
-
kyllingebryst 400 g.soya 1 spsk.ingefær (finthakket) 1 tsk.cayennepeber 1 tsk.peber 1 tsk.peberfrugt (rød) 1 stk.peberfrugt (gul) 1 stk.peberfrugt (grøn) 1 stk.forårsløg 1 bdt.spidskål 4 bladesesamolie 1 tsk.
Fremgangsmåde
Orientalsk wokgryde
1Bland soya, hakket ingefær, cayennepeber og sort peber i en skål.
2Skær kylingen i fine strimler og vend det i soyablandingen og lad trække, mens grøntsagerne klargøres.
3Skær peberfrugter, forårsløg og spidskål i tynde strimler.
4Opvarm sesamolien i en wok og tilsæt de strimlede grøntsager. Steg grøntsagterne hastigt under omrøring i ca. 5 minutter.
5Tilføj kylling og soyamariande til wokken og steg til kyllingen er gennemstegt.
6Bland hønseboullion, chilisauce og marizena i en skål og tilføj blandingen til wokken under omrøring.
7Lad væsken jævne og gør klar til servering.
8Server med jasminris og pynt eventuelt med mynteblade.