Hønsesalat på ananasring

Hønsesalat på ananasring

Hønsesalat er en klassisk dansk ret, som alle danskere har et forhold til.

Herhjemme elsker vi den i en variant hvor den serveres på ananasringe og hvor der er bacon og champignon i.

Hønsesalat på ananasring

Opskrift på Hønsesalat på ananasring

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Hønsesalat

Annanasring

Fremgangsmåde

Hønsesalat på ananasring

1

Kog kyllingebryst i vand sammen med peberkorn og laurbærblade indtil kødet er mørt (Ca. 20 minutter)

2

Skær kyllingebrysterne i tern og lad dem køle af.

3

Skær bacon i små tern og steg sprøde i smør på en pande. Tag baconen op af panden og læg til side på en tallerken.

4

Skær champignonerne i kvarte. Tilføj olivenolie til panden med baconfedtet og rist champignonerne ved høj varme.

5

Hak purløg fint og skær asparges i mundrette stykker.

6

Bland mayonnaise, creme fraiche, karry, sennep og purløg (halvdelen) sammen til en dressing i en skål .

7

Smag dressingen til med salt og peber.

8

Tilføj champignoner, asparges og kyllingebryst til dressingen og rør det hele godt rundt.

9

Skær skallen af ananassen væk og skær ananassen i skiver på ca. 4 cm. (Skær eventuelt også det hårde midterstykke væk).

10

Anret hønsesalaten på ananasringene og drys med de resterende purløg.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4 / 5. Bedømmelser: 8

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar