Langtidsstegt hamburgerryg i stegeso med grøntsager er en god gammeldags ret, som tager noget tid at lave, men som helt klart er ventetiden værd.
Opskrift på Langtidsstegt hamburgerryg i stegeso
Til ca. 4 personerIngredienser
Hamburgerryg i stegeso
-
hamburgerryg 1 kg.kartofler (store) 4 stk.gulerod 2 stk.persillerod 1 stk.peberfrugt (rød) 1 stk.
Fremgangsmåde
Hamburgerryg i stegeso
1Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den ned i stegesoen
2Skær kartofler, gulerødder, persillerod og peberfrugt i grove tern og fordel dem i stegesoen
3Drys med salt og peber
4Tilsæt æblecider og vand
5Tilsæt laurbærbladet
6Læg låg på stegesoen og sæt stegesoen i ovnen
7Tænd ovnen på 180° varmluft
8Tag stegesoen ud efter ca. 2 timer og lad den hvile lidt ind servering
2 kommentarer til “Hamburgerryg i stegeso”
Skriv en kommentar
Smager helt forrygende 🙂 Jeg har lavet det en del gange nu og er begyndt at supplere med en hvid sovs, som efter min mening bare gør retten endnu bedre 🙂
Det er jeg glad for at høre at du synes – det synes vi også 🙂 Vi vil prøve at supplere den med hvis sovs næste gang vi laver den.