Græsk kylling med græsk salat og tzatziki

Græsk kylling

Elsker du også græsk mad?

Nedenunder finder du en opskrift på en af mine yndlingsretter fra det græske køkken: Græsk kylling med græsk salat og tzatziki

Græsk kylling med græsk salat og tzatziki

Opskrift på Græsk kylling med græsk salat og tzatziki

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Tzatziki

Græsk kylling

Græsk salat

Fremgangsmåde

Tzatziki

1

Halver agurkerne på langs, og skrab den bløde midte ud med en teske.

2

Riv agurkerne groft og skil så meget vand som muligt fra agurkerne i en salatslynge.

3

Bland den revne agurk sammen med græsk yoghurt, olivenolie, presset hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber

4

Sæt tzatzikien i køleskabet til næste dag. (Har du ikke tid til at vente, så kan den også nydes med det samme).

Græsk kylling

5

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

6

Bland olivenolie, citron, oregano, timian, hvidløg, salt og peber sammen til en marinade.

7

Kom kyllingebrysterne i et fad og pensel dem med marinaden.

8

Sæt de marinerede kyllingebryser i ovnen i ca. 40 minutter (til de er gennemstegte) og lad dem efterfølgende hvile i 1o minutter.

Græsk salat

9

Skær peberfrugt og rødløg i tynde skiver.

10

Halver tomaterne.

10

Vend løg, peberfrugt og tomater sammen og krydr med olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber.

11

Fordel feta og oliven over salaten og drys med oregano.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 2

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar