Butternut squash mos

Butternut squash mos

En grøntsagsmos som særligt Kesia var helt vild med er Butternut squash mos.

Mos af Butternut squash har en sødlig og nøddeagtig smag, som mange babyer godt kan lide.

Butternut squash mos og andre grøntsagsmoser anbefales til børn som skal i gang med skemad (Ca. 6 måneder og ikke tidligere end 4. måneder).

Butternut squash mos

Opskrift på Butternut squash mos

Til ca. 1 personer

Ingredienser

Butternut squash mos

Fremgangsmåde

Butternut squash mos

1

Skræl butternut squash og skær i tern på ca. 1 cm. (Fjern kerner).

2

Damp butternut squash tern i ca. 20 minutter og hæld vandet fra.

3

Blend de dampede butternut squash tern til en helt glat mos og tilføj modermælkserstatning og smør og rør godt sammen.

4

Lad butternut squash mosen køle ned indtil det har en temperatur omkring 37 grader og server den derefter.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 5 / 5. Bedømmelser: 3

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar