Æbleflæsk

Æbleflæsk

Æbleflæsk er en gammel dansk ret, som ofte spises omkring juletid.

Den er meget simpel at lave og kræver meget få ingredienser. Kan spises både til frokost og som aftensmad.

Æbleflæsk

Opskrift på Æbleflæsk

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Æbleflæsk

Fremgangsmåde

Æbleflæsk

1

Læg flæsk på panden og drys med salt. Steg flæsken på begge sider indtil de har fået en flot farve.

2

Skær løg i små både og æbler i lidt større både (Husk at fjerne kernehuset fra æblerne).

3

Tag flæsket af panden og læg til tørring på et stykke køkkenrulle.

4

Steg løgene i fedtet fra flæsken i et par minutter.

5

Tilføj æblestykkerne til panden og lad det hele stege under omrøring i 10-15 minutter.

6

Smag til med sukker og salt.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.5 / 5. Bedømmelser: 2

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar