Pepito sandwich

Pepito

Pepito er en lækker sandwich med okse, kyllinge- eller svinekød og forskellige grøntsager pakket ind i hoagie ruller. Pepito stammer oprindeligt fra Spanien, men går i dag ofte under navnet venezuelansk sandwich.

Peptto er en typisk street food ret, som ser lækker ud, smager fantastisk og er nem at spise.

Pepito sandwich

Opskrift på Pepito

Til ca. 4 personer

Ingredienser

Kødfyld

Øvrigt fyldt

Brød

Fremgangsmåde

Kødfyld

1

Bland olivenolie, worcestershire sauce, brun farin, presset hvidløg, salt og spidskommen sammen til en marinade.

2

Smør flanksteaken godt ind i marinaden og kom begge dele i en lukket pose.

3

Kom posen med flanksteaken og marinaden i køleskabet og lad det stå i mindst 4 timer og gerne indtil næste dag.

4

Steg eller grill den marinerede flanksteak ca. 4 minutter på hver side og lad flanksteaken hvile i 10 minutter.

5

Skær flanksteaken i små skiver (Ca. 1 cm. i tykkelse og 8 cm. i længde)

Øvrigt fyld

6

Hak icebergsalat i små stykker, skær cherrytomater i kvarte, skær gulerødder i små strimler og riv parmasan groft.

Samling af Peptio

7

Skær hoagi rullerne over på midten, uden at skære helt igennem (Lidt ligesom en hotdog).

11

Smør hoagi rullerne med avocadocreme, kom derefter et lag hakket icebergsalat, gulerodsstænger og kvarte tomater på og slut med stykker af det marinerede kød.

12

Top Pepito’erne med revet parmasanost, ketchup og mayonaise.

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på en stjerne for at angive bedømmelse

Gennemsnitsbedømmelse 4.7 / 5. Bedømmelser: 3

Ingen bedømmelser endnu

Skriv en kommentar