Pepito er en lækker sandwich med okse, kyllinge- eller svinekød og forskellige grøntsager pakket ind i hoagie ruller. Pepito stammer oprindeligt fra Spanien, men går i dag ofte under navnet venezuelansk sandwich.
Peptto er en typisk street food ret, som ser lækker ud, smager fantastisk og er nem at spise.
Opskrift på Pepito
Til ca. 4 personerIngredienser
Kødfyld
-
olivenolie 2 spsk.worcestershire sauce 1 spsk.brun farin 2 tsk.hvidløg 2 fedsalt 2 tsk.spidskommen 1 tsk.flanksteak 500 g.
Øvrigt fyldt
-
icebergsalat 0.5 stk.cherrytomater 200 g.gulerod 4 stk.avocadocreme 8 spsk.ketchup 4 tsk.
Fremgangsmåde
Kødfyld
1Bland olivenolie, worcestershire sauce, brun farin, presset hvidløg, salt og spidskommen sammen til en marinade.
2Smør flanksteaken godt ind i marinaden og kom begge dele i en lukket pose.
3Kom posen med flanksteaken og marinaden i køleskabet og lad det stå i mindst 4 timer og gerne indtil næste dag.
4Steg eller grill den marinerede flanksteak ca. 4 minutter på hver side og lad flanksteaken hvile i 10 minutter.
5Skær flanksteaken i små skiver (Ca. 1 cm. i tykkelse og 8 cm. i længde)
Øvrigt fyld
6Hak icebergsalat i små stykker, skær cherrytomater i kvarte, skær gulerødder i små strimler og riv parmasan groft.
Samling af Peptio
7Skær hoagi rullerne over på midten, uden at skære helt igennem (Lidt ligesom en hotdog).
11Smør hoagi rullerne med avocadocreme, kom derefter et lag hakket icebergsalat, gulerodsstænger og kvarte tomater på og slut med stykker af det marinerede kød.
12Top Pepito’erne med revet parmasanost, ketchup og mayonaise.