Vi elsker Spaghetti Napoli herhejemme.
Når vi får Spaghetti Napoli får vi altid hjemmelavet spaghetti til – det gør bare retten helt fantastisk.
Opskrift på Spaghetti Napoli
Til ca. 4 personerIngredienser
Napoli-sauce
-
løg 1 stk.hvidløg 4 fedchilifrugt 0.5 stk.olivenolie 2 spsk.hakkede tomater 2 dåserbasilikum (både blade og stilke) 1 håndfuldtimian 1 tsk.oregano 1 tsk.salt 1 tsk.peber 1 tsk.
Spaghetti
-
Fremgangsmåde
Napoli-sauce
1Hak løg, hvidløg og chili groft og steg det kort i olivenolie i en gryde.
2Tilsæt hakkede tomater og rør det hele godt rundt under middel varme.
3Tilsæt grofthakket basilikumblade og -stilke.
4Tilsæt timian og oregano og lad saucen simre indtil den tykner lidt.
5Sluk for gryden og blend saucen med en stavblender.
6Smag saucen til med salt og peber.
Spaghetti
7Kog spaghetti i godt saltet vand efter anvisningerne (Ca. 10 minutter for tør spaghetti og ca. 2 minutter for frisk spaghetti).